Zamenjali komandirja idrijske policije

Objavljeno: torek, 9. 2. 2021 ob 15:41 | Spletno uredništvo

Kot so potrdili na upravi policije v Novi Gorici, je idrijska policijska postaja danes dopoldne dobila novega komandirja. S tega mesta je bil razrešen Robert Feltrin in nanj imenovan Bojan Bizjak.

Robert Feltrin, ki je idrijske policiste vodil natanko deset let, je dobil novo delovno mesto v sektorju uniformirane policije policijske uprave v Novi Gorici. Na današnji primopredaji poslov je Tomaž Rutar iz Službe direktorja PU Nova Gorica dosedanjemu komandirju Robertu Feltrinu izrekel priznanje za korektno in uspešno službovanje na idrijski policijski postaji, novemu komandirju pa zaželel veliko uspehov na novi poklicni poti.

Novi komandir idrijskih policistov Bojan Bizjak je od 2004 dalje opravljal dela in naloge v Sektorju kriminalistične policije PU Nova Gorica. V 33 letih poklicne kariere v policijskih vrstah je opravljal dela in naloge na različnih delovnih področjih, vse od policista, vodje patrulje, vodje izmene na Postaji prometne policije Nova Gorica, pomočnika komandirja nekdanjega policijskega oddelka v Šempetru pri Gorici in nazadnje delo v Sektorju kriminalistične policije PU Nova Gorica.

Robert Feltrin

Novi komandir Bojan Bizjak je od 2004 dalje opravljal dela in naloge v Sektorju kriminalistične policije PU Nova Gorica

Bojan Bizjak