Vid Valič prihaja v Rudniško dvorano

Objavljeno: 20. januarja 2020 ob 14:40 / posodobljeno: 20. januarja 2020 ob 15:56

Avtor: spletno uredništvo

V Idrijo prihaja eden najpopularnejših slovenskih igralcev Vid Valič, ki bo v Rudniški dvorani nastopil z monokomedijo »Seks po slovensko«.

valic-20-1-2020-1.jpeg

V predstavi govori o svojih seksualnih in aseksualnih anekdotah, ki jih je bilo za nekatere malo, za druge veliko, spet za tretje pa ravno prav. Obenem pa pogleda na seks tudi bolj na široko. Sprašuje se, kakšen je vpliv seksa na slovensko družbo, gospodarstvo, politiko in naše vsakdanje življenje? Zakaj nekateri moški pridržijo vrata samo njim privlačnim ženskam, druge pa ignorirajo? Zakaj nekatere ženske obtožijo spolnega nadlegovanja samo sodelavce, ki jim niso privlačni, »ta luštni« pa jim lahko reče kar hoče? Ali res raje kupujemo cenene izdelke namesto kakovostnih samo zato, ker se ceneni promovirajo preko seksa? Ali res volimo politike, s katerimi bi radi spali? Kakšne so ženske mokre sanje? Kaj vse smo moški pripravljeni narediti za ženski orgazem?

VID VALIČ

Seks po slovensko

Rudniška dvorana Idrija

1. februarja ob 19:30

image-280x420-p1c563f29l193guei11ldtad1f
valic-20-1-2020-2.jpg

Predstava Seks po slovensko je primerna za vse, ki se zabavate ob anekdotah, radi malce razbijate tabuje in ste stari nad 16 let, imate radi seks in vse, kar je za vas s tem povezano. Niste sramežljivi, vendar ne marate pretirane opolzkosti in vulgarnosti. 
Vid Valič na slovenski medijski in stand-up sceni ustvarja že od leta 2001. Pri šestnajstih letih se je začel ukvarjati z improvizacijskim gledališčem. Tri leta je improviziral in tekmoval v Šolski impro ligi. Leta 2001 se je prvič pojavil na nacionalni televiziji v oddaji Štafeta mladosti, kjer je z Jožetom Robežnikom in Janezom Trontljem pisal in igral v skečih znotraj rubrike z imenom »Biti IN«. Leta 2006 je prvič nastopil kot stand-up komik. 

valic-20-1-2020.jpg
vid-valic-v-ljutomeru_25144973840-1.jpg

Maja 2007 je začel z organizacijo projekta StendAp (večeri Stand-up komedije) v KUD-u France Prešeren. Od leta 2007 do leta 2012 je v KUD-u France Prešeren organiziral in nastopal na večerih StendAp komedije. Leta 2010 se je prvič pojavil na komercialni televiziji Pop TV kot eden od dveh voditeljev oddaje Slovenija ima talent. Njegovo delo na televiziji odražajo oddaje Slovenija ima talent (5 sezon), Vid in Pero šov (3 sezone), Stand-up comedy roast Vida Valiča in produkcija oddaje StendAp, v kateri je poleg njega nastopilo še 15 komikov in komedijantk. Njegove najbolj odmevne predstave doslej so Udar po moško, Udar po moško 2, Do nazga, Ebola in Tvoj bodoči bivši mož.

Ste radovedni, kaj vse pa se je zgodilo Vidu v njegovem spolnem življenju? Vas zanima, koliko seksa potrebujete na letni ravni? Ste bili že na devetem zmenku s simpatijo, pa vam je, ali ga, še ni uspelo pripeljati k sebi domov? Ste se zapletli v ljubezenski trikotnik, pa imate raje … 
Vid Valič obljublja zanimiv in smeha poln gledališki večer v Rudniški dvorani v Idriji v soboto, 1. februarja ob 19.30 uri. Vstopnice si zagotovite s klikom na spodnjo povezavo.

valic-20-1-2020-3.jpg