Unikatna darilca Pr' črnem orlu

Objavljeno: 16. 12. 2019 ob 14:33 / posodobljeno: 16. 12. 2019 ob 14:44

Danes ob 15. uri v prostorih Pr' črnem orlu v središču Idrije svoja vrata odpira Sejem unikatnih daril. Deset idrijskih ustvarjalk in ustvarjalcev izdelkov domače in umetnostne obrti je pripravilo bogato praznično ponudbo.

Avtor: uredništvo 

Na sejmu, ki bo potekal do konca decembra ob ponedeljkih in torkih, sodelujejo Tatjana Bolčina Kacin s kvačkanimi izdelki, Bojan Troha z medenimi izdelki, Naturalina z naravno kozmetiko, Urška Jurić z unikatno poslikanimi izdelki in malimi grafikami, Jasna Pišlar z ročno zašitimi izdelki za otroke in dodatki za dom, Anita Česnik Mažgon s personaliziranimi lesenimi napisi in obešalniki, Sašo Ličer z unikatnimi lesenimi izdelki, Kreativna družina z izdelki iz gline ter Društvo klekljaric idrijske čipke z ročno klekljanimi voščilnicami.

Sejem bo v prostorih Pr' črnem orlu v središču Idrije odprt do konca meseca, ob ponedeljkih in torkih med 15. in 19. uro. Da bo vzdušje še bolj praznično, so ponudniki za obiskovalce pripravili sladek prigrizek in topel napitek. Sejem organizira Zavod za turizem Idrija v sodelovanju z Občino Idrija ter Krajevno skupnostjo Mesto Idrija.