Tuš supermarket Idrija odslej popolnoma po meri kupcev

Sodobni supermarket med drugim prinaša novo mesnico in najsodobnejšo nakupovalno izkušnjo

Objavljeno: petek, 26. 2. 2021 ob 14:08 - zadnja posodobitev: 26. 2. 2021 ob 15:33 | Spletno uredništvo

Tuš je danes odprl vrata celovito prenovljenega supermarketa Idrija. V času obnove so se posebej posvetili ustvarjanju prijetne in najsodobnejše nakupovalne izkušnje, ki kupcu na sprehodu skozi trgovino ponuja izjemen nabor vsega za gospodinjstvo in vsakdanje življenje. Še posebej izstopa ponudba svežega mesa iz lastne mesnice ter bistveno razširjena sveža ponudba sadja, zelenjave in vedno dišeč kruh, kot tudi obogatena ponudba pripravljene hrane za malico ali za na pot. Tuš supermarket Idrija bo odprt od ponedeljka do sobote, od 8. do 20. ure.

vse fotografije: Žiga Intihar

Tuš se je obnove supermarketa Idrija lotil z zavedanjem o pomenu zagotavljanja najsodobnejše nakupovalne izkušnje v mestu. Pri tem so se posebej posvetili pričakovanjem kupcev: »Kupce smo povprašali, kaj si želijo in kaj od nas pričakujejo. Temu smo sledili v načrtovanju prenove in oblikovanju ponudbe, ki prinaša vse, kar potrebujemo v gospodinjstvu, za malico v službi ali ko se odpravljamo na pot,« pojasnjujejo v Tušu koncept prenove, ukrojene po meri kupcev, ki ne prinaša le produktov na trgovinskih policah, ampak prijazen nasvet prodajalca in izjemno široko paleto izdelkov.

Kupce smo povprašali, kaj si želijo in kaj od nas pričakujejo. Temu smo sledili v načrtovanju prenove in oblikovanju ponudbe, ki prinaša vse, kar potrebujemo v gospodinjstvu, za malico v službi ali ko se odpravljamo na pot.

navednice-modre_edited.png

Sodobno in prijetno zasnovan ambient Tuš supermarketa Idrija prinaša prenovljeno ponudbo s poudarkom na svežini in kakovosti izdelkov. »Kupce bo pričakala nova mesnica z bogato ponudbo mesa in lastnih mesnih pripravkov, omamno dišeč oddelek kruha z vedno sveže pečenimi pekovskimi dobrotami, najboljša ponudba sadja in zelenjave ter samopostrežna ponudba zamrznjenih rib in morskih sadežev,« ključne novosti izpostavljajo v Tušu. Gurmane bo zagotovo navdušil oddelek delikatese s svežo ponudbo mesnih izdelkov, sirov in prilog, ki so nepogrešljivi spremljevalec vsakega kulinaričnega razvajanja, ter ponudba slovenskih lokalnih izdelkov, ki jih kupci najdejo le v Tušu. Ob tem bo kupcem na voljo še nov, večji oddelek s sezonsko ponudbo najrazličnejših izdelkov, ki spremljajo naše življenje v različnih letnih časih.

TUS Foto Ziga Intihar-26-2-21-3.jpg

Kupci bodo nakupe v prenovljenem Tuš supermarketu Idrija lahko hitro zaključili na samopostrežnih ali na klasičnih blagajnah. Prenovljen supermarket bo odprt od ponedeljka do sobote, od 8. do 20. ure.

V Tuš supermarketu Idrija so se posebej posvetili tudi vedno bolj iskani ponudbi priročno pakirane hrane za hitro malico, kosilo ali za na pot: »Poudarek smo dali sveže pripravljeni hrani, naj si bo hladna ali topla. Kupce bo vsak dan pričakalo sveže pečeno pecivo in pice, solate, sendviči in drugi prigrizki ter sveži mlečni in sadni napitki,« razlagajo v Tušu.

Kupci bodo nakupe v prenovljenem Tuš supermarketu Idrija lahko hitro zaključili na samopostrežnih ali na klasičnih blagajnah. Prenovljen supermarket bo odprt od ponedeljka do sobote, od 8. do 20. ure.