Šoferji in avtomehaniki so zborovali

Objavljeno: ponedeljek, 9. 3. 2020 ob 8:48

Avtorica: Marjetka Kacin

V soboto, 29. februarja, smo člani Zveze šoferjev in avtomehanikov Idrija pregledali delo preteklega leta. Vseh ur in prevoženih poti je bilo kar veliko, sploh zaradi manjšega števila članov.

zsam-9-3-2020-1.jpg
zsam.jpg

Čeprav se je župan Tomaž Vencelj že teden dni pred občnim zborom opravičil, pa predstavnike občine pogrešamo na naših sestankih že kar nekaj let zapored. Pogrešali smo tudi predstavnike osnovnih šol, s katerimi sodelujemo. Na občnem zboru so bili tako prisotni predstavniki Zveze ZŠAM Slovenije, predsednik notranjsko-primorske regije, kot tudi predstavniki vseh združenj notranjsko-primorske regije, kamor spada tudi naše združenje. Poleg njih so bili prisotni tudi predstavniki šoferjev iz ZŠAM Žiri.

Veseli smo bili, da se je občnega zbora udeležila tudi novoizvoljena predsednica Sveta za preventivo in varnost v cestnem prometu Idrija ter tudi predstavnik Policijske postaje Idrija. Slednji smo letos podelili posebno zahvalo za sodelovanje. Poslovne prostore, kjer lahko izvajamo naše dejavnosti, si delimo z aktivom kmečkih žena. Prostori so v lasti občine, Komunala Idrija pa jih je sanirala.

Na občnem zboru smo se posebej zahvalili tudi podjetju GOtrade d.o.o, ki je vsem članom podarilo odsevne jakne ter delno sponzoriralo napise na njih. Čestitali smo tudi dvema novima častnima članoma, podelili stažne značke za okrogle obletnice ter sprejeli medse nove člane. Teh smo posebej veseli, saj pomagajo pri aktivnostih za preventivo v cestnem prometu. Vsekakor pa gre našim članom velika zahvala za opravljeno delo.

Ob koncu občnega zbora so nas s svojim nastopom prijetno presenetile in razveselile Kanomeljske punce.

zsam-9-3-2020-2.jpg
zsam-9-3-2020-3.jpg