Renata Dolenc na čelu plesnega kluba

Objavljeno: torek, 11. 5. 2021 ob 7:47 | Spletno uredništvo

Plesni klub Idrija ima novo vodstvo. Na mestu predsednice je Polono Lampe Ozebek za prihodnji petletni mandat zamenjala Renata Dolenc.

plesni-klub-11-5-2021-2.jpg

Plesna produkcija PKI 2019 | foto: Robert Zabukovec

Menjava na čelu kluba je bila skladna z iztekom mandata dosedanje predsednice, ki je požrtvovalno vodila društvo zadnjih pet let. Predvsem obilica dela, ki ga je potrebno vložiti v delovanje društva, ji je ob konicah predstavljala preveliko obremenitev.

Redni letni občni zbor je društvo opravilo preko aplikacije Zoom. Prisotnih je bilo 24 članov in ob volitvah nove predsednice je za kandidatko Renato Dolenc glasovalo vseh 24 prisotnih članov. Nihče ni glasoval proti.

Na mestu predsednice je Polono Lampe Ozebek za prihodnji petletni mandat zamenjala Renata Dolenc

renata-dolenc-11-5-2021.jpg
navednice-modre_edited.png

Kandidaturo sem sprejela, ker mi Plesni klub Idrija veliko pomeni. Vložila bom vse svoje znanje in sposobnosti v nadaljnje uspešno delovanje kluba, ki bo vsem, ki radi plešejo, omogočil, da bi tukaj našli sebe.

RENATA DOLENC

predsednica Plesnega kluba Idrija

Po izvolitvi se je nova predsednica zahvalila za izkazano zaupanje. Povedala je, da je kandidaturo sprejela, ker ji Plesni klub Idrija veliko pomeni. »Vložila bom vse svoje znanje in sposobnosti v nadaljnje uspešno delovanje kluba, ki bo vsem, ki radi plešejo, omogočil, da bi tukaj našli sebe – omogočil predvsem otrokom, da bi kreativno in aktivno preživeli svoj čas; tekmovalcem, ki nas s svojimi rezultati že prav razvajajo, še naprej zagotavljal ustrezne pogoje za nadaljnje doseganje teh rezultatov; ter odraslim, da bi se čim več vključevali in uživali v plesu,« je povedala novoizvoljena predsednica kluba. Izrazila je še upanje, da ji bodo vsi člani kluba nudili obljubljeno pomoč, sodelovanje, podporo in po potrebi tudi kritiko, da bo lahko klub uspešno vodila.

Za sodelovanje in podporo vseh članov se je zbranim zahvalila tudi dosedanja predsednica in obljubila, da ostaja zavzeta članica kluba in tudi članica njegovega upravnega odbora.

Pred novim vodstvom je ponovni zagon delovanja kluba, ki ga bodo izpeljali takoj po prenehanju ukrepov za preprečevanje epidemije koronavirusa.