Odlični rezultati domačih plavalcev

CERKNO, 23. oktobra 2019 – Minulo nedeljo so na domačem bazenu cerkljanski plavalci organizirali plavalno tekmovanje, ki so se ga udeležili plavalci iz Kopra, Nove Gorice in Cerknega.

plavalci-23-10-019.jpg

Tekmovanje je bilo namenjeno mlajšim kategorijam in na njem so prvič kot tekmovalci nastopili plavalci športne šole plavanja Anže Česnik, Marcel Močnik, Jakob Razpet, Anže Rejc in Alja Kuralt. Plavali so na razdalji 25 metrov v vseh štirih disciplinah.

Anže Česnik je osvojil srebrno odličje, Marcel Močnik in Alja Kuralt pa bronasto. Med letniki 2010 je bil Patrik Razpet drugi, Luka Rejc pa tretji. Pri deklicah istega letnika je zmagala Tajda Lahajnar. V kategoriji letnikov 2009 je bil Janž Magajne drugi, Jonas Lapajne pa tretji. Taja Primožič je postala zmagovalka istega letnika, Zala Močnik je osvojila drugo mesto, Neva Uršič pa četrto. Letniki 2008 in 2007 so tekmovali skupaj. Tadej Zelenc je osvojil tretje mesto. Pri deklicah je bila prva Klara Močnik, druga Tjaša Močnik, tretja Janja Lapajne, ter četrta Tjaša Lahajnar.