Piknik z burgerji in funk glasbo v Mejci

Objavljeno: 26. 8. 2020 ob 10:38 | Spletno uredništvo

Ekipa Društva VAO je v lanskem letu uspešno zagnala projekt »This is how we funk it«, s katerim so v Idrijo ponovno pripeljali funk glasbo. Glavni dogodek v okviru projekta je poletni piknik z burgerji, craft pivi in gin tonikom, ki ga letos že drugo leto organizirajo v petek, 28. avgusta, v mestnem parku Mejca v Idriji. Začnejo že ob 11. uri, tako da si lahko že za malico privoščite enega izmed njihovih znanih burgerjev. 

foto: Nina Menard

Čeprav je bil dogodek prvotno planiran za konec junija, so bili organizatorji primorani dogodek prestaviti na kasnejši datum zaradi zapletov, povezanih z epidemijo koronavirusa. Navkljub temu pa se je ekipa celo poletje pripravljala, da bo tudi druga izvedba dogodka nekaj novega in posebnega. Tako lahko na letošnji izvedbi prvič pričakujemo tudi živo glasbo, saj bo nastopila zasedba Hauptman & Band, rastoča zvezda slovenske glasbene scene, ki s svojimi singli kar serijsko osvaja laskave nazive popevk tedna na Valu 202.

Dogodek bo potekal v petek, 28. avgusta, od 11. ure dopoldne - še pravi čas za prve malice - pa vse do poznega večera.

Ker je v ospredju dogodka predvsem druženje, je organizacijska ekipa pridobila tudi pozitivno mnenje NIJZ ter sprejela vse potrebne ukrepe, da bo druženje varno za vse obiskovalce na prizorišču. Tako bodo vsi udeleženci lahko brezskrbno uživali v odličnih burgerjih (letos se lanskim zvezdam pridružujeta še dva nova burgerja), za osvežitev pa bo poskrbljeno z naravnim ledenim čajem, craft pivom ljubljanske pivovarne LOO-BLAH-NAH ter osvežilnimi gin toniki. Tudi pri ginu je ekipa stremela k temu, da poleg ustaljenih kombinacij ponudi še nekaj novega – nekaj slovenskega. Tako boste lahko preizkusili gin tonik z ginom slovenske mikro destilarne Aufbix.

Dogodek bo potekal od 11. ure dopoldne – še pravi čas za prve malice – pa vse do poznega večera. Funk glasbo DJ-jev bo v zgodnjem večeru popestril še že omenjeni Hauptman & Band. Vabljeni, da še zadnji avgustovski petek preživite v sproščeni in prijetni družbi v mestnem parku Mejca!

84242510_2642786052606770_45068004302730