Petrolova energija za VDC

Objavljeno: 13. januarja 2020 ob 15:37

Avtor: spletno uredništvo

Petrol že vrsto let izvaja projekt »Naša energija povezuje«, preko katerega povezuje zaposlene v Petrolu s pomoči potrebnimi v lokalnih okoljih. Akciji se vsako leto pridružijo tudi zaposleni na bencinskem servisu Petrola v Idriji.

vdc petrol - 013-1-020.jpg

Petrol je sredstva za nakup poslovnih daril tudi v letu 2019 namenil za družbeno odgovoren projekt, v katerega se lahko aktivno vključijo vsi delavci na Petrolovih bencinskih servisih. »V Petrolu, kjer sta spoštovanje in srčnost pomembni vrednoti, tako ponovno izvajamo akcijo Naša energija povezuje. Osnovni namen projekta je s pomočjo zaposlenih na Petrolovih bencinskih servisih podpreti pomoči potrebne posameznike ali projekte, ki bodo v lokalnih skupnostih pripomogli k boljšemu življenju. Zaposleni na vsakem bencinskem servisu tako za donacijo v svojem okolju namenijo po 200 evrov,« so zapisali ob izvedbi projekta v Petrolu. 
Idrijski bencinski servis Petrola vsako leto obdari varovance domačega varstveno delovnega centra. V imenu družbe Petrol je bon tudi izročil Vito Rupnik, vodja bencinskega servisa Idrija.
»Vsi uporabniki in zaposleni Varstveno delovnega centra Idrija se za prejeto donacijo iskreno zahvaljujemo. Sredstva nam bodo pripomogla k lažji izvedbi nadstandardnega programa, ki ga v okviru dejavnosti izvajamo. Po vsej verjetnosti bomo prejeta sredstva porabili za izlet. V katero smer nas bo tokrat vodila pot, pa se bomo še odločili,« pa so po prevzemu darilnega bona povedali v vodstvu Varstveno delovnega centra Vrhnika-Idrija.