Nesreča pred Sočo

IDRIJA, 16. oktobra 2019 – Včeraj popoldne se je nekaj po 14. uri v središču Idrije pripetila prometna nesreča, v kateri sta bili udeleženi dve osebni vozili. Eden od potnikov je bil lažje poškodovan.

nesreca-16-10-019-2.jpg

Kot so potrdili na upravi policije v Novi Gorici, je 18-letni voznik osebnega avtomobila vozil po Kosovelovi ulici proti Lapajnetovi ulici. V križišču pred nekdanjo gostilno Soča je zaradi neprilagojene hitrosti vožnje izgubil oblast nad vozilom in zapeljal naravnost na levo smerno vozišče ter se zaletel v drugo osebno vozilo, s katerim se je iz nasprotne smeri pravilno pripeljal 77-letni voznik. V prometni nesreči je bil slednji lažje telesno poškodovan in je zdravniško pomoč

nesreca-16-10-019.jpg

poiskal v ZD Idrija. Po nudeni zdravniški pomoči na urgenci v ZD Idrija so ga napotili še na pregled v šempetrsko bolnišnico. V prometni nesreči je na vozilih nastala materialna škoda. Policisti so 18-letnemu povzročitelju prometne nesreče izdali plačilni nalog. Zaradi ugotavljanja dejstev in odstranjevanja poškodovanih vozil je bil promet več časa močno oviran.