Nagrada za milijonto obiskovalko

Objavljeno: 28. 7. 2020 ob 11:49 | Spletno uredništvo

Milijonta obiskovalka naše prenovljene spletne strani idrija.com je Darja Velikanje iz Idrije. Sreča se ji je nasmehnila včeraj, ko je nekaj pred 9. uro tako kot vsak dan odprla spletno stran in prebrala članek o tem, da uredništvo čaka milijontega obiskovalca strani. In ko je podrobneje pogledala še na števec v zgornjem desnem kotu spletne strani, je videla enico in šest ničel. Jasno ji je bilo, da je milijonta obiskovalka strani prav ona. Posnela je sliko zaslona in jo poslala na uredništvo.

V pogovoru z urednikom Damijanom Bogatajem je povedala, da vsak dan spremlja novice preko interneta. Posebej je pohvalila ažurnost in verodostojnost informacij, ki so objavljene na naši spletni strani idrija.com. Po zadnji posodobitvi pred desetimi meseci je spletna stran dobila nove rubrike in vsebine. V tem času se število obiskovalcev vseskozi povečuje, do strani pa dostopajo z vseh celin sveta. Preprost izračun nam pove, da si je v desetih mesecih stran idrija.com mesečno ogledalo povprečno 100.000 uporabnikov interneta.

Srečni milijonti obiskovalki Darji Velikanje bo poštar prinesel prav posebno darilo, knjigo Dareta Kauriča – Z besedami in prsti. Nagrado pa bo prejela tudi Anika Bizjak iz Spodnje Idrije, ki je na uredništvo poslala posnetek zaslona s številko 999.999

milijonti-28-7-2020.jpg

Spletna stran www.idrija.com deluje že 20 let, s prenovo in uvedbo posebne prilagoditve spletne strani za pametne telefone pa se predvsem število dostopov preko mobilnih naprav povečuje in je pred meseci že preseglo število dostopov preko osebnih računalnikov. Povečuje pa se tudi gledanost videovsebin iz studia idrijskih novic, s katerimi je ista ekipa začela bogatiti medijsko ponudbo v letošnjem mesecu marcu.

Uredništvo je ob milijontem obiskovalcu prenovljene spletne strani prejelo vrsto čestitk in pozdravov zadovoljnih vsakodnevnih uporabnikov. Srečni milijonti obiskovalki Darji Velikanje bo poštar prinesel prav posebno darilo, knjigo Dareta Kauriča – Z besedami in prsti. Nagrado pa bo prejela tudi Anika Bizjak iz Spodnje Idrije, ki je na uredništvo poslala posnetek zaslona s številko 999.999.