Mladim igralcem želim dati priložnost

Objavljeno: 16. 10. 2020 ob 15:53 | Spletno uredništvo

navednice-modre_edited.png

Izviram iz svoje zgodbe. Že kot mlademu košarkarju mi je bila ponujena priložnost zaigrati na članskem nivoju. Tako tudi sam zdaj poskušam ponuditi to priložnost mladim fantom, če je le možno čimprej. Jasno pa se morajo najprej dokazati na treningih.

Članska ekipa košarkarskega kluba Hidra je sezono, katero želijo končati na vrhu lestvice in se naslednjo sezono »preseliti« iz tretje v drugo ligo, začela s tremi zaporednimi ligaškimi zmagami in dvema zmagama v pokalu Spar. Prvi poraz so morali priznati šele v drugem kolu pokala, kjer jih je za štiri točke ugnala prvoligaška ekipa Triglava iz Kranja. 

Ekipo, ki je bila pred letošnjo sezono deležna kar precejšnje kadrovske menjave, drugo leto zapored vodi trener Gašper Kolman. V studiu Idrijskih novic je v pogovoru z Erikom Logarjem podal svoj pogled na idrijsko košarko, med drugim pa je tudi razkril, kako je prišlo do njegovega prihoda v Idrijo in pa kako sam doživlja vožnjo po Zali.

VIDEO POSNETEK

gasper-kolman-16-10-2020-3.jpg
navednice-modre_edited.png

Vožnja v Idrijo mi postaja vedno bolj všeč. Prvih nekaj voženj je vsekakor neprijetnih, potem pa se človek navadi na ovinke. Danes bi lahko že miže odpeljal domov.

PODCAST | AUDIO POSNETEK

Gašper KolmanIdrijske novice studio
00:00 / 10:13