Marijan Novak išče skrivnostno dekle

Objavljeno: 3. februarja 2020 ob 10:07 / posodobljeno: 3. februarja 2020 ob 11:24

S skladbo Ljubezen iz steklenice se idrijski glasbenik Marijan Novak podaja na samostojno pot. Glasbo in besedilo za skladbo je napisal sam, produkcija pa je delo koprskega producenta Jana Baruce. Marijan je sicer študent jazz petja na Univerzi Gustava Mahlerja v Celovcu, s to skladbo pa se podaja tudi v pop vode.

Avtor: spletno uredništvo

marjan-novak-3-1_edited.jpg

Marijan Novak veliko nastopa z različnimi glasbenimi skupinami, kjer poje, igra pa tudi klaviature, kitaro in harmoniko. Na odru je že stal z Isaacom Palmo, Klemnom Bunderlo, Ansamblom Biseri, Josip Brass bandom, ...

Sveža skladba z naslovom Ljubezen iz steklenice govori o fantu, ki med poležavanjem v Mesečevem zalivu v vodi opazi steklenico, v kateri najde sporočilo, ki naj bi ga napisalo dekle. To sporočilo ga tako predrami, da se odloči, da bo to dekle poiskal. Pot ga vodi po celem svetu, na koncu pa svojo namišljeno ljubezen najde na koncertu med svojo publiko. Konec zgodbe ni znan, saj se le-ta konča, ko fant z odra skoči med publiko in steče za dekletom.

Tonski posnetek pa je dobil tudi slikovno podobo. Za odlične posnetke z zemlje in zraka je poskrbel Dominik Čepon, ki je poleg Marijana Novaka tudi soavtor scenarija. V videospotu vidimo čudovite posnetke slovenske obale, nekaj kadrov iz glasbenega studia, pa tudi kadre popotovanja po svetu, ki ga lahko vidimo v prvem refrenu.

marjan-novak-2.jpg