Lan Kržišnik in Cene Božič sta državna prvaka

Idrija, 27. novembra 2019

uredništvo

V soboto, 23. novembra, je v Celju potekalo državno prvenstvo za karateiste do 21 let. Udeležili so se ga tekmovalci iz 50 klubov iz vse Slovenije in med njimi tudi člani Karate kluba Kolektor Idrija.

foto: prijavim.se

karate-27-11-019.jpg

V skupni razvrstitvi se je idrijski karate klub v konkurenci 50 klubov iz vse države umestil na odlično enajsto mesto / foto: arhiv Karate kluba Kolektor Idrija

a1-22-11-2019.gif

Idrijčani so zabeležili dve izvrstni uvrstitvi. Lan Kržišnik in Cene Božič sta se iz Celja vrnila z naslovom državnega prvaka. Tekmovalna ekipa Karate kluba Kolektor Idrija je dobila še eno podprvakinjo Niko Mlakar in štiri tretja mesta, ki so jih zasedli Luka Mlakar, Mark Filipič, Gal Kržišnik in Tjaž Oblak.

V skupni razvrstitvi se je idrijski karate klub v konkurenci 50 klubov iz vse države umestil na odlično enajsto mesto v Sloveniji. Na državnem prvenstvu v Celju je nastopilo več kot 450 tekmovalcev.

»Vsem dobitnikom medalj iskreno čestitamo! Ostali pa, čeprav brez kolajn, so prav tako prikazali dobre borbe in si zaslužijo en velik športni aplavz,« so še zapisali po prvenstvu v upravi kluba v izjavi za javnost.

karate-27-11-019-1.jpg

Mlada trenerska ekipa: Petra Zajc, Tjaž Oblak, Ajdin Muhić, Erin Ćoralić in Tit Primožič / foto: arhiv Karate kluba Kolektor Idrija