Kolektor Sisteh v Beogradu

Objavljeno: ponedeljek, 2. 3. 2020 ob 8:50

Kolektor Sisteh se je v sodelovanju s Štajersko gospodarsko zbornico predstavil na sejmu »Sajam Voda«, ki je potekal v Beogradu pod okriljem Udruženja za tehnologiju vode i sanitarno inženjerstvo Srbije in Udruženja vodovoda i kanalizacije Srbije.

Avtor: spletno uredništvo

kolektor-beograd---28-2-020.jpg

V okviru tridnevnega sejemskega foruma so letos posebno pozornost posvetili mednarodnim in domačim primerom uspešnega načrtovanja infrastrukturnih projektov s področja oskrbe s pitno vodo ter zbiranja in čiščenja odpadne vode. O aktualnih vprašanjih in možnih rešitvah so govorili ugledni strokovnjaki iz vodnega sektorja, proizvajalci opreme, materialov in tehnologije ter pristojne upravne institucije in raziskovalni inštituti. Na sejmu se je predstavilo preko 120 razstavljavcev iz štirinajstih držav, obiskalo pa ga je preko 48.000 obiskovalcev.

Na razstavnem prostoru je Kolektor Sisteh predstavljal svoje storitve in izdelke s področja vodnih tehnologij in krožnega gospodarstva. Obiskovalcem so svetovali tudi predstavniki podjetij Huber, vodilnega svetovnega proizvajalca mehanske opreme za čistilne naprave za odpadne vode, in BGU, proizvajalca opreme za odvajanje padavinske odpadne vode – dveh novosti v prodajnem programu tehnološke opreme.