Koledar dogodkov in prireditev

v tednu od 20. do 26. julija

20. julij 2020 | 09:00

Pop up poletna izmenjevalnica MCI

Vabljeni, da se oglasite na naši terasi in si ogledate poletna oblačila, ki se niso izmenjala na naši poletni izmenjevalnici. Mogoče najdete kakšen kos, ki ustreza prav vašem stilu.

 

21. julij 2020 | 17:00

Malinca - predstavitev podjetniške zgodbe

Malinca je blagovna znamka z zdravo prehrano, prehranskimi dodatki in naravno kozmetiko, hkrati pa tudi portal z recepti in nasveti za zdravo življenje. Pod imenom Malinca se skrivata Nastja in Andreja, ki sta sedem let nazaj svojo strast do zdravega življenja spremenili v posel. Na začetku, ko sta začeli s spletno trgovino, sta dobivali le po nekaj naročil na dan, danes jih tudi po 200 in od tega lahko živita. V njuni ekipi je še 5 deklet in 3 fantje, in skupaj so ustvarili uspešno in prepoznavno podjetje.

23. julij 2020 | 20:30

Četrtki na placu - koncert skupine KONTRABANT

Vabljeni na koncert etno skupine iz Prekmurja - KONTRABANT!

24. julij 2020

Pajtička fest - prvi festival cerkljanskih potičk

Cerkljanska slovi po slanih čebulnih potičkah (»pajtičkah«), ki se uvrščajo v izbor sedmih reprezentativnih jedi, ki predstavljajo idrijsko-cerkljansko gastronomsko regijo in sestavljajo del piramide slovenske gastronomije.

24. julij 2020 | 16:00

Kendov Dvorec Cocktail Friday

Začnite prijeten vikend v družbi osebja Kendovega dvorca in slaščičarne Gabron, ki bo skupaj z nami skrbela za izvrstno poletno osvežitev.

24. julij 2020 | 20:00

Bajate - Do konca svojih dni - prestavljeno na 9. avgust

Bajate je glasbeno-pripovedovalska zasedba, ki goji ljubezen do ljudskih pravljic in osebnih zgodb vseh oblik in okusov. V svojih pripovedih združujejo besede in zvok, pravljično in zemeljsko, svetlo in temno. Ob jadranju po zgodbah najraje trčijo ob nepredvidljive zaplete in ne tako zelo srečne konce. Še posebej so naklonjeni slovenskemu ljudskemu izročilu, ki ga raziskujejo in interpretirajo z veliko mero odgovornosti in spoštovanja do starega, hkrati pa vanj vpletajo nova sozvočja in sveže zgodbe. Slovenskemu ljudskemu izročilu posvečajo enega izmed svojih projektov. Gre za koncertno sosledje ljudskih pesmi in pravljic z naslovom Do konca svojih dni.

 

26. julij 2020 | 21:30

Filmske nedelje na gradu Gewerkenegg - Medtem, ko vas ni bilo, drama

Pretresljiva drama Kena Loacha se z lucidnostjo in človečnostjo loti še enega perečega problema sodobne družbe: prekarnega dela in njegovega pogubnega vpliva na družinsko življenje.