Ko udari kriza srednjih let

Objavljeno: 4. 12. 2019 ob 13:39 / Posodobljeno: 4. 12. 2019 ob 13:54

V Rudniško dvorano se po razprodani novembrski uprizoritvi spet vrača Ranko Babić z monokomedijo Kriza srednjih let.

Po izjemni uspešnici Moška copata, ki je podrla kar nekaj rekordov, je Ranko Babić navdušeni publiki pripravil avtobiografsko komedijo Kriza srednjih let, ki je vsekakor hujša od pubertete! Ker, kot sam pravi, »stvari žal ne gredo več navzgor, ampak obratno«.

Ranko bo v predstavi z občinstvom zaupno delil izkušnje o tem, kako se sooča z krizo srednjih let, ki prej ali slej doleti vsakega moškega. In kako ta, hočeš-nočeš, vpliva na odnose z boljšo polovico.

Avtor: uredništvo

Ogled predstave je izvrstno darilo ob prihajajočih praznikih, ki naj bodo polni smeha in dobre volje!

Ranka Babića je širša javnost dodobra spoznala kot Jožeta iz priljubljene nanizanke Kursađije. Vsekakor ni neznanec tako gledaliških odrov, kakor zabavnih televizijskih in animiranih oddaj.

Po prihodu drugega otroka v družino, selitvi in opazkah, da pri 38 letih ni več tako poskočen, agilen in fleksibilen, kot je bil nekoč, je Ranko začel iskati hitre rešitve. Stisnil je tudi zobe, začel plesati salso in hodit na jogo za pare. In potem novo presenečenje. Je res iz leta v leto bolj podoben očetu in njegova draga svoji mami?!

Morda sta za vse to kriva otroštvo in vzgoja, morda pa so srednja leta samo pravi čas, da se poišče strokovno pomoč! V tej novi komediji Kriza srednjih let Ranko prvič spregovoril tudi o tem, kako je na drugem otroku delal več kot tri leta, hodil na teste, štel kdaj so ovulacijski dnevi in prvič v življenju zavračal seks, ker se je, kot pravi, na trenutke počutil kot mašina za proizvodnjo spermijev. Ja, če to ni kriza?!

»Vse za smeh in ljubezen,« je še zapisal Ranko Babić pred ponovitvijo predstave v Idriji. Vstopnice so v predprodaji na Eventim prodajnih mestih (Petrol, OMV, pošte, …) ali pa s klikom na spodnjo fotografijo.

---

Rankova prejšnja predstava Moška copata nosi laskavi naziv najdlje trajajoče hit komedije Špas teatra! Predstava rekorderka beleži kar 380 ponovitev v več kot 100 mestih po Sloveniji, nasmejala pa je več kot 115.000 obiskovalcev. Mnogi so si jo ogledali tudi večkrat!

idrija.com_300x200_29.12..jpg