Kdo bo tri milijonti obiskovalec? 

Objavljeno: ponedeljek, 7. 6. 2021 ob 10:33 | Spletno uredništvo

Spletni portal idrija.com, ki z zanimivimi in verodostojnimi informacijami bogati regijsko informacijsko krajino, bo po predvidevanjih administratorjev še danes dočakal tri milijontega obiskovalca.

trimilijone-7-6-2021-3.jpg

Spletni portal idrija.com je milijontega obiskovalca zabeležil pred manj kot letom dni in sicer 27. junija 2020. Število bralcev se je v zadnjem letu skokovito povečevalo in tako v tem letu spletno stran vsak dan obišče tudi do 10.000 bralcev. Nov števec obiskov so računalniški mojstri nastavili 1. novembra 2019 in od takrat naprej lahko obiskovalci števec obiskov spletne strani na računalniških zaslonih spremljajo v desnem zgornjem kotu, bralci na pametnih mobilnih napravah pa na dnu strani. Število obiskov strani se stalno povečuje, kar pa ustvarjalce zavezuje še k boljšemu delu.

Založba Bogataj bo obiskovalcu, ki bo na e-naslov marketing@abc-merkur.si poslal posnetek zaslona z okroglo številko 3.000.000, podarila knjigo Dareta Kauriča – Z besedami in prsti. Če tri milijonti obiskovalec ne bo sodeloval v nagradni igri, pa bo založba nagradila tistega, ki bo poslal posnetek zaslona z najbližjo številko.