Karateisti na prvenstvu v Ljutomeru do zlata

Objavljeno: 6. 10. 2020 ob 12:12 - posodobljeno: 6. 10. 2020 ob 12:43 | Spletno uredništvo

Kljub zaostrenim zdravstvenim razmeram je organizatorjem v Ljutomeru v nedeljo, 4. oktobra, vendarle uspelo izpeljati ekipno državno prvenstvo v karateju. Idrijčani so dosegli odlične uvrstitve.

karate-5-10-2020-5.jpg

foto: Karate klub Kolektor Idrija

Za Karate klub Kolektor Idrija je nastopilo štirinajst članov, ki so bili razdeljeni v pet ekip. Ekipa dečkov, v kateri so tekmovali Lan Kržišnik, Voranc Lapajne, Marc Permozer in Din Muhić, je z lepo predstavo dosegla zlato. Ekipa mlajših kadetov v sestavi Beno Božič, Luka Mlakar in Mark Filipič je kljub nesrečnemu žrebu, a z borbeno predstavo dosegla bron. Odlično se je odrezala tudi ekipa deklet, v kateri so tekmovale Lia Krvina, Nana Zupančič in Nika Mlakar, saj jim je malenkost zmanjkalo za ponovno zlato. Dekleta so z dobro borbo dosegle srebro. Enako uvrstitev je v svoji kategoriji zasedla tudi ekipa mlajših kadetinj z Gajo Humar in KK Mawashi Postojna. Ekipi članov, za katero so v Ljutomeru tekmovali Tit Primožič, Tjaž Oblak in Ajdin Muhić, pa je kljub dobri predstavi zmanjkalo malce sreče.

Ekipa dečkov, v kateri so tekmovali Lan Kržišnik, Voranc Lapajne, Marc Permozer in Din Muhić, je z lepo predstavo dosegla zlato

karate-5-10-2020-3.jpg
karate-5-10-2020-1.jpg
karate-5-10-2020-2.jpg