Informativni dnevi letos na spletu

Objavljeno: ponedeljek, 15. 2. 2021 ob 11:09 | Spletno uredništvo

Idrijska gimnazija je tako kot vse ostale srednje šole v državi letošnji informativni dan preselila na splet. Pripravili so zanimivo predstavitev, ki si jo je ogledalo veliko zainteresiranih osnovnošolcev in njihovih staršev.

Kot je v sporočilu za javnost zapisala ravnateljica idrijske gimnazije Karmen Vidmar, so bili z obiskom in izvedbo zadovoljni. »Upamo, da smo uspeli vsaj delno pričarati vzdušje na naši šoli, saj se zavedamo, da je spletno okolje medij, ki ima svoje zakonitosti. Srčno upamo, da se bomo z novinci jeseni srečali v živo.«

Eden od spremljevalcev spletne predstavitve šole iz Logatca, ki letos zapušča osnovno šolo, je zapisal: »Posebej me je pritegnilo, ker imajo zelo dobre športne ekskurzije, zelo zanimivi so se mi zdeli programi mednarodnih izmenjav. Učitelji so se zelo dobro pripravili, tudi tehnično je predstavitev potekala brez težav.«

navednice-modre_edited.png

Gimnazija se mu zdi prijetna, na takšno šolo bi se, kot je dejal, vsekakor vpisal. »Iz predstavitev dijakov sem dobil občutek, da se tu dobro počutijo, povedali so tudi, da so učitelji vedno pripravljeni pomagati. Dobra se mi zdi velika izbira tujih jezikov. Sem pa vesel, da sem se lani udeležil informativnega dneva v živo, ker tako dobiš veliko boljši občutek o šoli, čeprav je bila tudi virtualna predstavitev dobra,« je še povedal morda bodoči prvošolec idrijske gimnazije iz Logatca.

S klikom na spodnjo povezavo se lahko sprehodite skozi učilnice Gimnazije Jurija Vege Idrija.

Upamo, da smo uspeli vsaj delno pričarati vzdušje na naši šoli, saj se zavedamo, da je spletno okolje medij, ki ima svoje zakonitosti. Srčno upamo, da se bomo z novinci jeseni srečali v živo.

KARMEN VIDMAR

ravnateljica Gimnazije Jurija Vege Idrija

gjv-15-2-2021.jpg