HIDRIA V DETROITU

SPODNJA IDRIJA, 18. septembra - V Detroitu v ZDA je v prejšnjem tednu potekal sejem Battery show ter Electric & Hybrid vehicle technology expo, ki je eden pomembnejših dogodkov na področju električnih in hibridnih vozil. Med več kot 650 razstavljavci se je letos prvič samostojno predstavila tudi Hidria.

hidria---18-9-019.jpg

Skupina Hidria, ki s pomočjo strateškega partnerja Orchid International pospešuje prodajne aktivnosti v ZDA, se je na sejmu predstavila z rešitvami lamel in paketov iz elektromagnetne pločevine za področje avtomobilske industrije. Obiskovalcem, potencialnim kupcem in partnerjem je ponudila zelo aktualne sisteme glavnih pogonskih motorjev in 48V sistemov ter že uveljavljene segmente krmiljenja in hlajenja.

Sejem se je v zadnjih letih hitro razširil, tako po številu razstavljavcev kot po številu obiskovalcev. »S svojo prisotnostjo na sejmu krepimo prepoznavnost blagovne znamke Hidria tudi na ameriškem trgu. Tam smo prvič prestavili izdelke z novo inovativno tehnologijo spajanja lamel, ki je med kupci požela veliko zanimanja,« so v sporočilu za javnost še zapisali v Hidrii. Na fotografiji prvi z desne Blaž Vrevc in drugi Boris Cergol.