Fara bo dobila mesoteko

SPODNJA IDRIJA, 23. oktobra – Kmetijsko gozdarska zadruga Idrija jutri ob 10. uri v Spodnji Idriji odpira novo prodajalno, ki so jo poimenovali Mesoteka Pr'Far. Ta bo v lastnem poslovnem lokalu na Slovenski cesti ob osrednjem parkirišču spet odprla poslovalnico, ki so jo pred odprtjem povsem prenovili in uredili po sodobnih merilih podobnih prodajaln.

mesoteka fb -24.10.19.jpg
mesoteka-23.10.19.jpg

Kot je potrdila direktorica zadruge, bodo kupci v novi trgovini dobili vse vrste svežega mesa, mesne izdelke, ki so ročno narejeni iz najboljših surovin po tradicionalnih receptih. Izdelujejo jih v lastnem predelovalnem obratu, kjer imajo zaposleni obilo znanja, ki temelji na tradiciji in izročilu. To dobro vedo tudi kupci, ki vse pogosteje dajejo prednost domačim izdelkom z znanim poreklom surovin pred poceni izdelki iz surovin brez znanega izvora.

V Mesoteki bodo nudili tudi pečene mesne dobrote in burgerje. Medse so povabili lokalne ponudnike, ki s svojim trudom bogatijo ponudbo naših krajev. Prodajne površine bodo namenili tudi predstavitvi ponudbe sosednjih zadrug, Mlekarne Planika ter nekaterih primorskih živilskih podjetij.

Mesoteka v Spodnji Idriji odpira vrata jutri ob 10. uri s posebnimi ugodnostmi. Nakup nad 30 evri bo nagrajen z izdelkom iz njihove predelave.