Fara bo dobila mesoteko

SPODNJA IDRIJA, 23. oktobra – Kmetijsko gozdarska zadruga Idrija jutri ob 10. uri v Spodnji Idriji odpira novo prodajalno, ki so jo poimenovali Mesoteka Pr'Far. Ta bo v lastnem poslovnem lokalu na Slovenski cesti ob osrednjem parkirišču spet odprla poslovalnico, ki so jo pred odprtjem povsem prenovili in uredili po sodobnih merilih podobnih prodajaln.

Kot je potrdila direktorica zadruge, bodo kupci v novi trgovini dobili vse vrste svežega mesa, mesne izdelke, ki so ročno narejeni iz najboljših surovin po tradicionalnih receptih. Izdelujejo jih v lastnem predelovalnem obratu, kjer imajo zaposleni obilo znanja, ki temelji na tradiciji in izročilu. To dobro vedo tudi kupci, ki vse pogosteje dajejo prednost domačim izdelkom z znanim poreklom surovin pred poceni izdelki iz surovin brez znanega izvora.

V Mesoteki bodo nudili tudi pečene mesne dobrote in burgerje. Medse so povabili lokalne ponudnike, ki s svojim trudom bogatijo ponudbo naših krajev. Prodajne površine bodo namenili tudi predstavitvi ponudbe sosednjih zadrug, Mlekarne Planika ter nekaterih primorskih živilskih podjetij.

Mesoteka v Spodnji Idriji odpira vrata jutri ob 10. uri s posebnimi ugodnostmi. Nakup nad 30 evri bo nagrajen z izdelkom iz njihove predelave.