Enej Logar drugi v Vrtojbi

Objavljeno: 7. 7. 2020 ob 7:18 | Spletno uredništvo

Vrtojba je bila prizorišče druge letošnje dirke državnega prvenstva v panogah minimoto, skuter, mini gp 10 in pokalnega tekmovanja v supermotu. Enej Logar iz Idrije, ki vozi za AMD Domžale, je dirko končal na odličnem drugem mestu.

Da se obeta zanimiva in napeta dirka, se je kazalo že med preizkušanjem dirkališča, saj so bili časi prostih treningov zelo spodbudni. Zaradi padca v zaključku kvalifikacij je ekipa Eneja Logarja morala popraviti poškodovano zadnjo nihajno vilico. Manjše bolečine, ki so bile posledica padca, pa mladega dirkača niso ovirale pri dirkanju. Enej Krševan, ki vozi za klub GAS Vrtejba, je bil obakrat premočan nasprotnik za Eneja Logarja. 
»Čestitam zmagovalcu za prikazane vožnje. Več kot kratek prevzem vodstva, takoj po startu druge vožnje, se danes Eneju Krševanu res ni dalo odvzeti. Bravo tudi Tianu za super borbo do zadnjega metra. In tudi preostalim tekmecem za prikazane vožnje,« je po končani dirki razplet komentiral Enej Logar.
Najboljši slovenski mladi dirkači se bodo spet pomerili 23. avgusta na Vranskem.

navednice-modre_edited.png

Čestitam zmagovalcu za prikazane vožnje. Več kot kratek prevzem vodstva, takoj po startu druge vožnje, se danes Eneju Krševanu res ni dalo odvzeti. Bravo tudi Tianu za super borbo do zadnjega metra. In tudi preostalim tekmecem za prikazane vožnje.