Dodatne postelje so pripravljene

Objavljeno: torek, 24. 3. 2020 ob 11:03

Na Občinskem štabu Civilne zaščite Idrija so danes potrdili informacijo, da so na dvorišču pred vhodom v prenovljeni del starega zdravstvenega doma postavili šotor in dekontaminacijsko cono za tamkajšnje zaposlene. 

Avtor: Damijan Bogataj

zd---24-3-020.jpg

Pri postavljanju velikega šotora so sodelovali idrijski gasilci in taborniki. Aktivna je tudi enota za nujno oskrbo občanov, ki je včeraj obiskala štiri lokacije ter dostavila nujno potrebo hrano in zdravila. Morebitne potrebe po nujni oskrbi lahko občanke in občani občine Idrija še naprej sporočajo na telefonsko številko 051 610 589, ki deluje vsak dan, razen ob nedeljah, med 8. in 15. uro. 

Morebitne potrebe po nujni oskrbi lahko občanke in občani občine Idrija še naprej sporočajo na telefonsko številko 051 610 589, ki deluje vsak dan, razen ob nedeljah, med 8. in 15. uro. 

zd-1--24-3-020.jpg

Na Občinskem štabu Civilne zaščite Idrija so še potrdili, da so pripravljene namestitvene zmogljivosti, ki jih bodo uporabili v primeru morebitnega povečanja števila potrjeno okuženih in obolelih za novo koronavirusno boleznijo. Trenutno še vedno velja, da je v občini Idrija le en potrjen primer okužbe.

Trenutno še vedno velja, da je v občini Idrija le en potrjen primer okužbe.