|

Dober trening je mogoče opraviti tudi v Idriji

Objavljeno: 25. 4. 2020 ob 12:41 / zadnji poseg: 25. 4. 2020 ob 15:01 - Avtor: spletno uredništvo

Erik Logar je v prvem športnem pogovoru v studiu Idrijskih novic gostil Jana Tratnika, enega najboljših slovenskih profesionalnih cestnih kolesarjev in trenutno enega najboljših športnikov iz Idrije.

jan tratnik-24-4-20-8.jpg

Letošnja sezona je tudi za kolesarje drugačna kot doslej, saj jo po vsem svetu kroji epidemija koronavirusa. Začetek sezone je bil za Tratnika zelo uspešen, prav tako tudi zadnja dirka pred epidemijo, v kateri je vodil skoraj do cilja. Trenutno so vse dirke in treningi odpovedani, tako tudi Jan Tratnik, kot večina profesionalnih športnikov, trenira doma in vzdržuje dobro kondicijo. V pogovoru z Erikom Logarjem je spregovoril o tem, kdaj bodo lahko spet začeli s tekmovanji in na katerih dirkah ga bomo letos še spremljali. Pojasnil je kako se z ukrepi, povezanimi z epidemijo, soočajo klubski kolegi iz drugih držav ter spregovoril tudi o virtualnih dirkah, katerih se v teh dneh udeležuje skupaj z ostalimi profesionalnimi kolesarji z vsega sveta.

Odgovoru na konkretno vprašanje novinarja, koliko je vredno njegovo profesionalno kolo, pa se je vrhunski idrijski kolesar spretno izognil. Kako, pa v videoposnetku pogovora.

jan tratnik-24-4-20-4.jpg