Direktor podjetja OC IMP Klima je Miha Menard 

Objavljeno: 21. 9. 2020 ob 9:30 - posodobljeno: 21. 9. 2020 ob 15:06 | Spletno uredništvo

V petek, 18. septembra, so v Godoviču podpisali pogodbo o prodaji podjetja Lindab IMP Klima novemu lastniku. To je nizozemsko podjetje Orange Climate, ki je specializirano za izdelavo klimatskih sistemov.

Kot je v petek v Godoviču v nagovoru zaposlenim po podpisu pogodbe poudaril Henk Willem van Dorp, predsednik skupine Van Dorp in ustanovitelj podjetja Orange Climate B.V., se Orange Climate veseli povečanja kapacitet na področju prezračevanja in bo nadaljeval s proizvodnjo celotnega asortimana izdelkov v tovarni v Godoviču. Orange Climate se ponaša z impresivno tradicijo na področju klimatskih naprav, elementov za distribucijo zraka in prezračevalnih kanalov in spada med najuglednejše evropske proizvajalce. Trem uspešnim poslovnim enotam na Nizozemskem se sedaj pridružuje še IMP Klima v Sloveniji z razvojnim centrom, s čimer namerava Orange Climate še okrepiti svoj položaj na mednarodnih trgih.

Skupino IMP Klima sestavljajo pravna oseba v Sloveniji in njene hčerinske družbe v Srbiji, Bosni in Hercegovini ter Črni gori, ki se bodo odslej predstavljale pod blagovno znamko OC IMP Klima. Novi generalni direktor OC IMP Klima bo Miha Menard, ki je doslej opravljal vlogo direktorja prodaje in je v podjetju zaposlen že 17 let.

klima-godovic---21-9-020.jpg