ČAS IN LJUDJE

Dedek Mraz prihaja v Cerkno

Objavljeno: petek, 24. 12. 2021 ob 12:47 | Spletno uredništvo

Le še nekaj dni nas loči od novega leta, Dedek Mraz pa nadaljuje z obiski v naših krajih. V ponedeljek, 27. decembra, se bo mudil v Cerknem, kjer se bo, s svojo praznično okrašeno kočijo, zapeljal po mestnih ulicah.

dedek mraz--24-12-21.jpg

Približno ob 16. uri in 30 minut se bo pripeljal do gostilne Pr' Padkejc. Nato pa se bo po Platiševi ulici vrnil nazaj na Bevkovo ulico in pot nadaljeval proti Gorenjski cesti. Iz Gorenjske ceste bo zavil na Močnikovo ulico ter se peljal mimo Bara Gabrijel čez Trg prekomorskih brigad do Cvetkove ceste. Svojo pot bo zaključil na Glavnemu trgu.
Zveza prijateljev mladine vabi vse ljudi dobre volje, da se mu na njegovi poti pridružite. »Pazite le, da držite zahtevano 

medsebojno razdaljo 1,5 m in se razkropite na čim več različnih lokacij na njegovi poti. Če vzdrževanje razdalje ni mogoče, je tudi na prostem obvezna uporaba zaščitnih mask. Poskrbimo, da ostanemo zdravi in naj bo obisk Dedka Mraza za naše najmlajše, kljub zapovedanim omejitvam, čimbolj prazničen« so še zapisali v sporočilu za javnost na Zvezi prijateljev mladine.