Bo Slovan pokleknil v Modri dvorani?

Objavljeno: 31. januarja 2020 ob 8:03 / posodobljeno: 31. januarja 2020 ob 8:18

Avtor: spletno uredništvo

Sobotna košarkarska tekma med Hidrio in Slovanom obeta enega najzanimivejših športnih dogodkov te zime. Gostitelji napovedujejo odlično košarko in bogat spremljevalni program, v katerem bodo sodelovali Pihalni orkester Godbenega društva rudarjev Idrija, plesalke Plesnega kluba Idrija in nepogrešljivi Pr’ farci.

V Košarkarskem klubu Hidria se trudijo, da bo sobotna tekma pravi športni dogodek. Tokrat pripravljajo izvirno nagradno igro, v kateri bodo lahko sodelovali vsi, ki bodo namesto vstopnice košarkarjem podarili svoj prostovoljni prispevek. »Namesto vstopnine lahko vsak obiskovalec daruje prostovoljni prispevek in prejme vrhunske nagrade, glavna nagrada bo zgodovinski reprezentančni dres Anthonyja Randolpha. Z malo sreče pa lahko pridete tudi do vstopnic ABA lige Olimpija:Zadar, original majic slovenske reprezentance, NBA artiklov, klubskih majic, … Nagradna igra bo potekala med 18:15 in 19:15 na vrhu stopnic pred vstopom v dvorano, kjer vas bosta pričakali dve simpatični dekleti in vam razložili pravila igre,« so sporočili iz uprave kluba.

Pred člani KK Hidria je v soboto najpomembnejša tekma sezone, saj bo srečanje odločalo o potniku v drugoligaške kvalifikacije. Člani letos kažejo odlične predstave. Po uvodnem porazu z ekipo Nove Gorice so z izjemo tekme na Kodeljevem slavili prav na vseh obračunih in na lestvici zasluženo držijo želeno drugo mesto. Varovanci trenerja Gašperja Kolmana imajo na svojem kontu deset zmag in le dva poraza. Le korak za njimi so igralci s Kodeljevega, ki imajo v svojih vrstah nekaj vrhunskih posameznikov. V soboto se obeta borba do zadnjega atoma moči, naši fantje pa si zagotovo zaslužijo polno in glasno Modro dvorano. »Vsekakor dovolj razlogov, da se v soboto zvečer vidimo na tribunah Modre dvorane,« so še sporočili iz uprave kluba. Srečanje med Hidrio in Slovanom se prične ob 19. uri.

kk-hidria-31-1-2020-2.jpg
kk-hidria-31-1-2020.jpg
kosarka-20-1-2020.jpg

foto: Robert Zabukovec

Na tribunah se bodo med gledalce pomešali godbeniki idrijske »pleh muske«, ki bodo ob Pr' farcih dajali navijaški ton celi Modri dvorani. V premorih med četrtinami bodo gledalci spremljali nastope odličnih plesalk Plesnega kluba Idrija, najmlajši pa se bodo med polčasom pomerili v igrici knock-out. Za žejna grla bo tudi tokrat poskrbela ekipa za mini šankom v avli dvorane.

83217331_2711300055624434_43957486091113