ČAKAMO NA PETMILIJONTEGA OBISKOVALCA

IDRIJA, 20. septembra – Bistveno prej, kot smo predvidevali, se bo naš števec na spletni strani idrija.com zavrtel na številko 5.000.000. Srečnežu, ki bo petmilijonti obiskovalec na spletni strani, Založba Bogataj obljublja nagrado.

idrijacom 5mil.jpg

Spletna stran idrija.com sodi med najpogosteje obiskane spletne strani v regiji, na Idrijskem in Cerkljanskem pa po številu obiskovalcev absolutno vodi. Vsak dan jo v zadnjem času obišče že več kot 4.000 obiskovalcev in število obiskovalcev še narašča. Ustvarjalci, ki se vsak dan trudimo za delovanje spletne strani in oblikovanje zanimivih medijskih vsebin, se bomo za kakovosten in hiter informacijski servis trudili tudi v bodoče.
Obiskovalca z okroglo številko števca 5.000.000 v desnem zgornjem kotu spletne strani čaka posebna nagrada. Založba Bogataj mu bo podarila knjige iz svojega programa v vrednosti 50 evrov. Če se števec ob obisku strani zavrti na številko 5.000.000 prav vam, zabeležite to s pritiskom na gumb »Print screen«. Tako zajeto sliko zaslona prilepite v e-pošto, ki jo pošljite na e-naslov abc@abc-merkur.si. Pripišite še vaše osebne podatke in nagrada bo vaša.