AKTUALNO

Šola je zanimiva tudi poleti

Objavljeno: četrtek, 10. 6. 2021 ob 8:11 | Spletno uredništvo

Osnovna šola Cerkno tudi letos v času poletnih počitnic organizira brezplačno počitniško varstvo za učence prve in druge triade s programom učno-vzgojnih aktivnosti. Aktivnosti bodo izpeljali v dveh delih, od 28. junija do 9. julija in od 16. do 27. avgusta.

os-cerkno-pocitnisko-10-6-2021-6.jpg

Program bodo izvajali od ponedeljka do petka od 6. do 15. ure v prostorih osnovne šole in na zunanjih šolskih površinah. Zanimiv program bo poleg ustvarjalnih delavnic vključeval tudi različne izlete, planinske pohode, obiske kulturnih ustanov ter srečanja z različnimi društvi v kraju. Ob upoštevanju vseh potrebnih preventivnih ukrepov, povezanih z epidemijo, bodo vsekakor poskušali izvesti aktivnosti, ki bodo otrokom popestrile počitniški čas in omogočile medsebojno druženje. Otrokom bosta na voljo tudi počitniška malica in kosilo.

Program tudi letos ne bo namenjen le cerkljanskim otrokom, ampak tudi osnovnošolskim otrokom iz sosednjih občin.

os-cerkno-pocitnisko-10-6-2021-7.jpg
os-cerkno-pocitnisko-10-6-2021-5.jpg
os-cerkno-pocitnisko-10-6-2021-2.jpg

Ravnatelj Mitja Dežela je poudaril, da je počitniško varstvo organizacijsko zelo dobro pripravljeno in da za izvajanje dejavnosti, poleg pedagoškega kadra zavoda, skrbijo tudi študentje pedagoških smeri, ki si s tem pridobivajo neprecenljive izkušnje. Projekt z raznolikim programom, ki ga že tretje leto zapored v celoti financira podjetje ETA d.o.o. Cerkno, pa tudi letos ne bo namenjen le cerkljanskim otrokom, ampak tudi osnovnošolskim otrokom iz sosednjih občin. Več informacij o samem programu in prijavnica so dosegljivi na spletni strani šole.

os-cerkno-pocitnisko-10-6-2021-4.jpg
os-cerkno-pocitnisko-10-6-2021-3.jpg

Projekt z raznolikim programom že tretje leto zapored v celoti financira podjetje ETA d.o.o. Cerkno