AKTUALNO

Čakamo 4-milijontega obiskovalca

Objavljeno: petek, 15. 10. 2021 ob 11:45 | Spletno uredništvo

idrija-com-15-10-2021.JPG

Spletni portal idrija.com, ki z zanimivimi in verodostojnimi informacijami bogati regijsko informacijsko krajino že 20 let, bo najbrž že danes popoldne dočakal 4-milijontega obiskovalca.

Založba Bogataj bo obiskovalcu, ki bo na elektronski naslov uredništva marketing@abc-merkur.si poslal posnetek zaslona z okroglo številko 4.000.000, podarila knjigo Dareta Kauriča Z besedami in prsti. Če se 4-milijonti obiskovalec ne bo odločil za sodelovanje, bo založba nagradila tistega, ki bo poslal posnetek zaslona z najbližjo številko.

Prenovljeni spletni portal idrija.com je 27. julija 2020 zabeležil milijontega obiskovalca. Število obiskovalcev spletne strani se po prenovi v začetku novembra 2019 v zadnjem obdobju skokovito povečuje. Vse več občanov namreč uporablja pametne telefone, tablice in sedaj že v manjši meri tudi računalnike, da preko njih pridejo do svežih novic. Števec v desnem zgornjem kotu, na pametnih telefonih pa na dnu strani, vestno beleži obiskovalce in zanimanje občanov za ogled vsebin na portalu.

Spletni portal idrija.com z zanimivimi in verodostojnimi informacijami bogati regijsko informacijsko krajino že 20 let